Levertijd en verzendkosten

Overige verzendkosten en Verwachte levertijd:

Kinderwagens: Gratis verzending €0,00, Levering binnen 2 dagen a 4 weken afhankelijk van product,
dit wordt altijd bij het artikel vermeld op onze website.
Kinderbedden, Kinderkamers, verschillende meubels:
Verzendkosten pakketzendingen: €4.50, €5,99 of €8.05. Afhankelijk van de grootte van het pakket.
Verzendkosten brievenbus zendingen: €4,50
Verzendkosten meubels vanaf: €14,95, €25,00, €30,00 of €35,01. Afhankelijk van de grootte van de pakketten, dit wordt altijd bij het artikel vermeld op onze website.
Kinderbed,  verzendkosten €25,00 
Kinderkamers, verzendkosten €35,01
Levering binnen 2 dagen a 4 weken afhankelijk van product, dit wordt altijd bij het artikel vermeld op onze website.
Gratis Afhalen
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling gratis af te halen in onze showroom of bij ons magazijn in Tilburg. 
Let op! als uw bestelling klaar is, krijgt u een mail van ons dat uw bestelling klaar staat.

 Meubels

Uitzonderlijk grote / zware / breekbare artikelen (voornamelijk meubelen) kunnen niet met onze reguliere transporteur post nl worden verzonden en worden daarom door onze eigen bezorgdienst bij jou thuis bezorgd. Babykamers en andere meubelen worden ongemonteerd geleverd.
Wij bezorgen meubelen in Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden)

Meubelen die op voorraad zijn, proberen we binnen 1 á 3 weken te leveren. Als een artikel een langere levertijd heeft, dan wordt dit vermeld op de productpagina.

Onze bezorgdienst levert de meubels bestelling enkel tot de eerste voordeur op de begane grond van je woning (complex). Indien je in een appartementencomplex / flatgebouw woont, vragen we je naar de ontvangsthal te komen om de bestelling daar persoonlijk in ontvangst te nemen.

 

Levering en uitvoering

1.     De ondernemer zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten en bij de beoordeling van aanvragen tot verlening van diensten.

2.     Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan het bedrijf kenbaar heeft gemaakt.

3.     Met inachtneming van hetgeen hierover in lid 4 van dit artikel is vermeld, zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren, tenzij consument akkoord is gegaan met een langere leveringstermijn. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 30 dagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. De consument heeft geen recht op een schadevergoeding.

4.     Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kan de consument geen rechten ontlenen. Overschrijding van een termijn geeft de consument geen recht op schadevergoeding.

5.     In geval van ontbinding conform het lid 3 van dit artikel zal de ondernemer het bedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.

6.     Indien levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen kan het herroepingsrecht niet worden uitgesloten. De kosten van een eventuele retourzending zijn voor rekening van de ondernemer.

7.     Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust bij de ondernemer tot het moment van bezorging aan de consument of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.